lördag 24 april 2010

Circus

I går var jag ledig eftersom mannen är ute med hemvärnet i helgen. Fint väder har dom haft iaf. Lucaz var på kyrkis och dom hade Circusvecka så dom skulle vara utklädda. Lucaz var en liten tiger.


Medans Lucaz var på kyrkis så var jag till frissan och han med lite shopping. (Säg inget till mannen) På kvällen var vi ut med jobbet. Bowling och god mat. Shit vad det va roligt att bowla! Har så ont i skinkan idag. Maten var också god. Det var ett tag sen jag var på Akropolis men det var supergott och sällskapet kan man ju inte klaga på. Skrattade så tårarna rann.

Idag har vi varit på barnloppis i heby och Morgongåva med mormor. Lucaz hittade lite saker som han köpte. Han hittar alltid nåt när vi är iväg. När vi kom hem så städade jag och Lucaz lekte. Efter maten tog vi en cykeltur och plockade lite vitsippor till moster som förhoppningsvis kommer hem i kväll. Äntligen!! 2 veckors semester blev 3. Jävla vulkan!! Vi ställde blommorna på bordet och gav katten mat, men hon gick ut igen. Skyll dig själv.

Nu är det iaf lördagsgodis och film som gäller. Har bara lite tvätt i maskinen som ska hängas upp. Men det får vänta för nu tittar vi på filmen UPP!

Trevlig helg!!

Inga kommentarer: