söndag 24 april 2011

Påsken

Nu var det dags för Lucaz att lämna sina nappar till påskharen. Han fick lägga dom i ett ägg och lägga ut dom i trädgården. Han gjorde det helt själv utan protest, det var så guligt så han nästan fick behålla dom... Innan vi gick in sa han vi kan ju köpa nya. Jo säkert, nu är set slut tuttat. Får se om påskharen lagt nå ägg tills imorrn?


Och påskharen hade varit här med ett ägg till Lucaz. Undrar vad det kan vara?! Han var så sugen på och gå och kolla ute så det gjorde ju inget om han gick ut i pyjamas. Gullunge! Han hade inte tid att byta om.





Lucaz vart iaf glad för sin dator fast han önskat sig en raket, men det glömde han nog bort. Han visa datorn för alla som kom och satt med den vid sitt skrivbord och framför tv:n. Undrar vem han sett göra så!?

Dukat och klart. På kvällen kommer svärföräldrarna och svägerskan och pappa. Jag skickade iväg karln och sonen till lekparken så jag fick dona ifred. Han sola lite oxå. Måste ju passa på när solen är här.

Mumsig mat!! Glömde ta kort på desserten. Den var supergod. Rabarberdröm med rostad havre och choklad. Jag la till lite varma hallon oxå. Så gott!! Får se vad syrran säger sen, hon fick fyra portioner.


Lite lek efter maten.

Inga kommentarer: