söndag 3 maj 2009

Vilken dagstur!

Igår va vi upp till Rättvik på marknad. Den var ganska stor men bara tredubelt av allt som finns på en liten marknad. Det var ju folk överallt och man hade ingen aning om vart man va. Men vi gick gata upp och gata ner. Lite tråkigt var det för min mage ville inte vara på något bra humör. Så det gällde och hålla utkik efter toaletterna... Jag kände inget på bilturen upp men så fort vi kom in i stan så var det bara att leta reda på en bajamaja.
Vi träffade iaf på mamma och Åke. Vi hade en liten aning om att dom skulle åka upp men dom visste inte att vi åkt upp. Dom bjöd på mat i husvagnen och sen åkte vi hem. Vi var inte hemma förräns efter 22 nångång. Vi träffade också på några vänner som var där. Lite lustigt ändå och se nån man känner bland så mycket folk.
Tommy köpte en ny vattenpipa och Lucaz fick en sopbil och ett flygplan. Jag köpte ingenting.

Idag vet jag inte riktigt vad vi ska göra. Har iaf skrubbat rent ugnen och spisen till visningen. Sen måste vi putsa fönstrena också. Inte så roligt men vi ser knappt ut :) Lucaz och Tommy är uppe och leker med tåget. Nu kom han ner och vill byta blöja. Bajs.....

Inga kommentarer: