onsdag 20 januari 2010

Veckorna som gått...

Har inte hänt så mycket dom senaste veckorna men lite har vi gjort. Vi har flyttat ner lite av Lucaz leksaker i gillestugan och lite har han kvar på rummet. Det som är skönt med att ha leksakerna nere är att han inte behöver plocka undan så fort han har lekt med nåt. Hans rum är inte så stort så har han lekt med tågbanan och sen vill leka med bilar måste han ju plocka undan för att få plats. Det är lite skönt också så slipper man ta den fajten att han ska städa för det tillhör inte favvogrejerna att göra heller... Så här har det sett ut i vår källare ett tag nu:



Rambo gillar också och leka med tåget, men Lucaz blir tokig när Rambo förstör.



Här ser vi en skyldig katt!?


Runt om på vårat hus så hänger det massor av istappar i olika storlekar. Lucaz tycker att dom är väldigt spännande och vill gärna ha en. Vi har en som vi kan se, eller den hänger nästan hela vägen ner till fönsterbläcket, på baksidan vid vardagsrummet som han är sugen på. Igår kväll var vi ut och tittade lite närmare på den STORA istappen.


Vi hittade en till utanför Lucaz rum som vi tog ner och den var riktigt stor och tung tyckte sonen.





Istappen fick ta sig en biltur och följa med till mormor. Lucaz ville visa vad vi hade hemma. Gullungen!!

Idag har vi pangat pepparkakshuset. Förra året fick han panga med hammaren och det kom han ju ihåg att han fick så det ville han göra. Men den här gången så tog vi ut det utomhus iaf.



Inga kommentarer: