onsdag 21 juli 2010

Ljuva semester...

bara 11 dagar kvar. Men vi har iaf en vecka tillsammans och då har vi lite inplanerat. På tisdag åker vi till Gävle och ska bo på hotell en natt. På onsdagen ska vi gå på Nickelodeondagen och träffa Svambob och Dora. Sen på kvällen är det artistuppträdanden. Får se om han tycker det är intressant annars åker vi hem. Sen ska vi till Ullared oxå. När ska vi hinna det!? Nån som vet vart man kan bo billigt??

Nu till nåt annat... Kattungarna har blivit så stora nu. Går på lådan och idag hittade dom mammas mat, och den var dom tvungna att prova och det var GOTT!! Dom har fått mjölkersättning nån vecka och fick hålla sig i datarummet men idag började dom klättra över skivan för dörren så jag tog bort den. Men dom får inte komma in i vardagsrummet än. Nån som är sugen på en liten gosig och sällskapssjuk liten misse? Leveransklara i mitten av september.

Idag efter maten så var vi upp och fiskade lite i Mons Ols. Vi fick 3 små firrar. 2 gav vi till Labolina och en ska vi prova med till kissarna. Rambo tycker inte om fisk.

Imorrn blir det nog lite mera bakning. Har bakat bullar men dom börjar ta slut redan så flera bullar blir det och lite muffins och kakor.

Men just nu så väntar sängen på mig

Inga kommentarer: