söndag 26 april 2015

Veckan som gått

Vet inte om det hänt nå spännande denna vecka. I måndags var jag och hälsade på på jobbet. Saknar barnen och kollegorna men inte själva jobbet. Vilken ljudnivå det va! Tänk att man kan glömma det efter bara några veckor hemma. Det var iaf mysig att få kramas och prata med barnen. Var in på Karlsson och köpte en till gardinspiral till skötbordet och i torsdags kom mamma över och vi fixade klart skötbordet. Det vart jättebra!
Nu är det faktiskt bara bebisen som saknas och jag tycker att han kan komma nu. Det är tungt och bökigt och göra saker. Trött är jag för det mesta. I fredags sov jag eller vilade mest bort hela dagen. Kanske behövde det. Magbilder från vecka 37. Du är välkommen ut nu!!
Igår var vi till Norberg på marknad men det var ju bara lika stånd överallt. Godis, kläder, leksaker och krimskrams. Det var mycket roligare förr, vet inte om dom hade andra saker då men då var det mysigt att gå och titta. Lucaz hittade iaf en pistol och nån ninjagrej som han köpte. Sen köpte vi den nu mer obligatoriska påsen med bröd. Mycket bröd för 120 kr, 4 rostbröd, 5 painriche, 28 frallor både vanliga och hälsosamma. Nu klarar vi oss några veckor. Kanske blir att vi köper mer på Västerås marknad i slutet av maj.

Inga kommentarer: